Neem contact op    +31(0) 162 74 40 47
Our Refreshing blog

Recente Artikelen

Geurbeleving in parkeergarages?

Hoe geur een positieve bijdrage kan leveren aan het gevoel van reinheid en veiligheid in parkeergarages. 

Lees meer →

Geurbeleving en kwaliteitsverhoging binnen de zorg

Zorginstellingen zijn continu op zoek naar oplossingen om de kwaliteit binnen de zorg te verbeteren. In toenemende mate is ook geur een efficiënt middel. 

Lees meer →

Facilitaire zaken en geurbeleving?

Geur wordt steeds vaker ingezet op het gebied van facilitaire zaken en gebouwbeheer. Zo is er een toenemende vraag voor oplossingen waar geur een bijdrage aan levert.

Lees meer →

Sir Albert vertelt: “voelen, zien en… ruiken”

“Ik zou geurbeleving eigenlijk iedereen aanraden. Het is net dat stapje meer, datgeen wat je onderscheidend maakt ten opzichte van de concurrent” - Noortje de Vries

Lees meer →

.

Omdat 70% van onze emoties worden bepaald door wat we ruiken. Maar wat betekent dat in de praktijk?

Lees meer →

Zaluti

Dat is waar het om draait bij Zaluti; de perfecte geurbeleving komt tot uiting in de kwaliteit van onze aroma’s en geursystemen.

Lees meer →

Zaluti, Moments of Life

Het Experience Center is klaar voor ontvangst!

Lees meer →

Masters of LXRY 2017!

Ook dit jaar zal AllSens weer aanwezig zijn op de Masters of LXRY! Net als vorig jaar, belooft het een mooie beurs vol geurbeleving te worden.

Lees meer →

Winter is here!

De meeste winterjassen worden weer uit de kast gehaald nu de temperaturen steeds vaker richting het nulpunt dalen. Enerzijds brengt de winter kou, maar anderzijds ook weer die typische sfeer waar we allemaal gek op zijn!

Lees meer →

Optimale geurbeleving met de nieuwe Zaluti Air: 4!

Het nieuwste model van Zaluti past uitstekend bij de uitstraling van de huidige geurmachines. Kwaliteit, design en prestaties voeren weer de boventoon.

Lees meer →

De informatie op deze website is met grote zorg samengesteld maar toch kunnen er onjuistheden / onvolkomenheden in voorkomen. AllSens BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de informatie op deze website.