support

Kan ik u helpen?

WIJ BELOVEN Reactietijd: 08:00
Op tijd: 98% BEREIKBAAR OP
Maandag:08:30 – 17:00
Dinsdag:08:30 – 17:00
Woensdag:08:30 – 17:00
Donderdag:08:30 – 17:00
Vrijdag:08:30 – 17:00
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten
AllSens Contact E-mail Info Menu
Vorig
Artikel
Het belang van Geurbeleving in Sanitaire ruimtes

Artikel

Het belang van Geurbeleving in Sanitaire ruimtes

Gepubliceerd

Oplossingen tegen nare luchtjes

Iedereen kent het probleem van nare geurtjes in sanitaire ruimten. Je bezoekt een toilet en je ruikt geurtjes die je liever niet wilt ruiken. De nare geur die de vorige gebruikers achterlaten kan je toiletbezoek onprettig maken. Het is duidelijk dat stankoverlast een veelvoorkomend probleem is in toiletten en toiletgroepen.


"Door met een geursysteem van ons nieuwe merk Toiluxx te werken, kun je nare luchtjes in sanitaire ruimtes neutraliseren." 

Hieronder vermelden wij waarom dat geurbeleving in sanitaire ruimtes van belang is voor de gebruiker én de ruiker.

Waarom sanitaire geurbeleving belangrijk is:

1. Merkbeleving

Streef je naar een optimale merkbeleving? Dan wil je dat dit op alle facetten is terug te zien en te ruiken. Ook in de ruimtes waar je misschien iets minder je merk naar voren laat komen (bv. het toilet). De toegevoegde waarde van geurmarketing wordt hiermee extra onderstreept.

2. Geurbeleving

In bepaalde ruimten heeft hygiënebeleving de allerhoogste prioriteit. Dat iets op ’t oog schoon is, betekent echter niet dat dit ook zo ervaren wordt door de bezoeker. Geurbeleving speelt hierbij een belangrijke rol. Zorg met geur ervoor dat een ruimte ook fijn en ‘schoon’ ruikt.

3. Ongewenste geuren maskeren

Nare luchtjes in een ruimte? Dan daalt niet alleen de waardering van de betreffende ruimte, maar vaak ook van het bedrijf op zich. Kortom, deze geuren maskeren is een belangrijk doel om jouw bedrijf niet te schaden.

Toiluxx versus ander oplossingen:

1. Duurzaamheid

Onze machines en materialen zijn zeer duurzaam en stevig gebouwd. Hierdoor zijn zij onder andere ‘hufterproof’ en ben je gegarandeerd van een mooi werkend apparaat in jouw toiletruimte. Onze machines hebben eveneens een minimale levensduur van wel 7 jaar!

2. Onderhoudsvriendelijk

Geen omkijken meer naar je Toiluxx geurmachine zodra deze is geïnstalleerd. Geen gedoe met het wisselen van batterijen of het bijhouden van de machine zelf. Ook onze geuren hebben weinig aandacht nodig en gaan lang mee.

3. Kwaliteit geuren

Andere machines kunnen soms zeer chemisch ruikende geuren hebben en zijn daardoor niet echt fris. Onze speciale geuren uit Frankrijk zijn van topkwaliteit en gaan zeer lang (maanden) mee.

4. Flexibiliteit design

Zoek je een machine die naadloos aansluit op jouw wensen en interieur? Dan bieden de machines van Toiluxx een oplossing. In elke omgeving zijn de look en feel van de behuizing (design, kleur) aan te passen. Ook is het mogelijk om onze toilet oplossingen volledig weg te werken in plafonds en wanden, zodat er niets op de muren zichtbaar is.

5. Kosteloos ontzorgingspakket

Na aankoop van een Toiluxx geurmachine helpen wij je kosteloos met het verwisselen van de geuren en de controle van de systemen. Zo heb je geen omkijken meer naar je geursysteem.

Toiluxx geuren die wij adviseren
Sommige geuren lenen zich goed om te gebruiken in toiletruimtes Voor het gebruik van Toiluxx geurneutralisatie, adviseren wij de volgende geuren in te zetten:

Facilitair Vakbeurs

Tijdens de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer presenteren wij graag ons nieuwe merk Toiluxx. Registreer je via deze link en kom langs bij Toiluxx op standnummer: 01BV.G8. Wij vertellen je graag meer over ons nieuwe merk en de bijbehorende geursystemen.

"Toiluxx, hét Nederlandse merk voor hoogwaardige en duurzame geurbeleving in toiletten."