support

Kan ik u helpen?

WIJ BELOVEN Reactietijd: 08:00
Op tijd: 98% BEREIKBAAR OP
Maandag:08:30 – 17:00
Dinsdag:08:30 – 17:00
Woensdag:08:30 – 17:00
Donderdag:08:30 – 17:00
Vrijdag:08:30 – 17:00
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten
AllSens Contact E-mail Info Menu
Vorig
Artikel
Volgend
Artikel
Masters of LXRY 2017!

Artikel

Masters of LXRY 2017!

Gepubliceerd

Ook dit jaar zal AllSens weer aanwezig zijn op de Masters of LXRY! Net als vorig jaar, belooft het een mooie beurs vol geurbeleving te worden. Dit jaar is AllSens weer hofleverancier als het gaat om geur op de beurs. Daarnaast staat AllSens met de speciale Zaluti Air: 7 geurmachine, de Limited Black Edition. Kom vanaf 7 tot en met 11 december kijken en genieten!

Met 40.000 vierkante meter is de beurs weer enorm. Masters of LXRY is een podium voor bekende en minder bekende merken op het gebied van luxe en noviteiten. Nieuw op deze beurs is het pop-up restaurant M21. De naam zegt het al, top chefs met in totaal 21 Michelinsterren staan achter het fornuis.


Voor meer informatie over de Masters of LXRY.


AllSens presenteert haar Limited Black Edition geurmachine, een waar collectorsitem. De pure kwaliteit en het strakke Dutch Design heeft geresulteerd in een ambachtelijk product met optimale prestaties. Uitermate geschikt voor geurbeleving voor particulieren en bedrijven. Geschikt voor ruimtes tot 250m² is dit hét paradepaard van de Zaluti geurmachines.


Zaluti Air: 7, Limited Black Edition

AllSens zal de beurs ook weer voorzien van het luxe aroma Costa Blue. Dit aroma wordt verspreidt door de Zaluti Air: 10. Een zeer effectieve geurmachine als het gaat om grote ruimtes tot 3000 m³ per machine. Alle ruim 50.000 bezoekers zullen de geur ervaren bij o.a. de entree en de garderobes.

Dit jaar presenteert AllSens haar Limited Black Edition van de Zaluti Air: 7."

 

Voor de echte liefhebber heeft AllSens weer tickets beschikbaar! Willen jullie graag aanwezig zijn? Ga dan naar onze Facebook pagina, like & deel ons bericht om tickets te kunnen winnen!

Neem contact met ons op voor meer informatie.