support

Kan ik u helpen?

WIJ BELOVEN Reactietijd: 08:00
Op tijd: 98% BEREIKBAAR OP
Maandag:08:30 – 17:00
Dinsdag:08:30 – 17:00
Woensdag:08:30 – 17:00
Donderdag:08:30 – 17:00
Vrijdag:08:30 – 17:00
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten
AllSens Contact E-mail Info Menu
Gepubliceerd

De meeste winterjassen worden weer uit de kast gehaald nu de temperaturen steeds vaker richting het nulpunt dalen. Enerzijds brengt de winter kou, maar anderzijds ook weer die typische sfeer waar we allemaal gek op zijn. Want winter brengt ons ook Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw. Allemaal feestelijke momenten waar bepaalde geuren weer die prachtige herinneringen oproepen.

Hoe komt het, dat geur altijd zo’n belangrijke rol speelt tijdens de winter? Waarom associëren mensen steeds weer bepaalde geuren met feestdagen? Het antwoord is kort: herinneringen. Geur roept herinneringen op, het bepaald onze emoties en stemming.


Ook voor retailers, hotels, supermarkten zijn het gouden tijden.


Consumenten zijn op zoek naar sfeer en willen dat beleven. AllSens ziet de vraag naar typische wintergeuren dan ook weer flink toenemen. Juist om consumenten het verblijf aangenamer te maken, maar ook het verblijf te verlengen en daardoor te zorgen voor een hogere aankoopbereidheid.


Winter Ambiance

Veel ondernemers spelen hierop in, door gebruik te maken van geurmachines en geuren die bij de tijd van het jaar passen. Een goed voorbeeld uit de collectie van AllSens is; Winter Ambiance. Een verrassende en klassieke kerstgeur die bestaat uit een mix van citrusgeuren en specerijen zoals peper, kruidnagel en kaneel.

een verrassende en klassieke kerstgeur die bestaat uit een mix van citrusgeuren en specerijen zoals peper, kruidnagel en kaneel."

 

Onze volledige collectie geuren.

Bent u van plan om geurbeleving toe te passen binnen uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op of neem alvast een kijkje bij onze nieuwe geurmachine, die nu tijdelijk voor een scherpe introductie aanbieding wordt aangeboden!

Haal de winter- en kerstsfeer in huis en creëer die prachtige herinnering voor uw klanten met geur.

Neem contact met ons op voor meer informatie.