support

Kan ik u helpen?

WIJ BELOVEN Reactietijd: 08:00
Op tijd: 98% BEREIKBAAR OP
Maandag:08:30 – 17:00
Dinsdag:08:30 – 17:00
Woensdag:08:30 – 17:00
Donderdag:08:30 – 17:00
Vrijdag:08:30 – 17:00
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten
AllSens Contact E-mail Info Menu
Gepubliceerd

Dat is waar het om draait bij Zaluti; de perfecte geurbeleving komt tot uiting in de kwaliteit van onze aroma’s en geursystemen.

Deze boodschap wordt dan ook met trots gepresenteerd op de aankomende Interclean beurs. Vanaf 15 tot en met 18 mei komen namelijk honderden bedrijven uit de internationale schoonmaakindustrie weer samen om de nieuwste producten en diensten te presenteren.


The message is in our bottle!


Zaluti zal de nieuwe FRSH aroma’s en innovatieve geursystemen presenteren, die uitermate geschikt zijn voor toepassing binnen de schoonmaakindustrie. Duurzaamheid, kwaliteit en kostenbesparing staan hierbij centraal.


Zaluti Air: 3 geurmachine

Door een unieke vernevelingstechniek en de hoge kwaliteit van de aroma’s, kan een geurflacon van 200 ml tot wel 275 dagen meegaan. Deze lange levensduur, in combinatie met de onderhoudsvrije systemen, zorgen voor zeer lage operationele kosten, ten opzichte van traditionele geuroplossingen.

Frisheid, reinheid en veiligheid."

 

Geur draagt bij aan het gevoel van frisheid, reinheid en veiligheid. Een direct gevolg is dat bezoekers zich netter gedragen op plekken waar het fris ruikt en schoon aanvoelt. Dit vertaalt zich in minder afval en uiteindelijk minder schoonmaak- en onderhoudskosten.

Met 5 jaar garantie binnen de Benelux en een minimale levensduur van 7 jaar, is de keuze voor Zaluti dan ook een duurzame en lage investering voor de optimale geurbeleving in de toekomst.

Wenst u onze aroma’s en de systemen zelf te ervaren, of wilt u meer weten over alle mogelijkheden van geurbeleving? Tijdens de Interclean bent u van harte welkom op stand 11.507. Via deze link kunt u zich registreren voor een bezoek. Daarnaast bent u natuurlijk ten alle tijden van harte welkom in ons Experience Center in Oosterhout.

Neem voor meer informatie of een afspraak contact op.