support

Kan ik u helpen?

WIJ BELOVEN Reactietijd: 08:00
Op tijd: 98% BEREIKBAAR OP
Maandag:08:30 – 17:00
Dinsdag:08:30 – 17:00
Woensdag:08:30 – 17:00
Donderdag:08:30 – 17:00
Vrijdag:08:30 – 17:00
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten
AllSens Contact E-mail Info Menu
Vorig
Artikel
Volgend
Artikel
Zaluti, Moments of Life

Artikel

Zaluti, Moments of Life

Gepubliceerd

AllSens is afgelopen tijd druk geweest met het nieuwe Experience Center. Met dit innovatieve concept, kunnen wij nu nog beter tonen waar geurbeleving nu echt om draait, wat het doet, hoe onze Zaluti geursystemen tot stand komen en waarom geur in diverse branches zo'n belangrijke rol speelt.


Als geur een beleving wordt...


Geurmarketing is niet te vatten in een magazine, op een afbeelding of een website. Geur moet je kunnen ervaren. Al eerder schreven wij over wat geur met mensen doet. Dat het herinneringen oproept en dat het onze stemming kan bepalen is bekend. Één van onze speerpunten met het Experience Center is dan ook om klanten welkom te heten en ook daadwerkelijk de kracht van geur te laten ervaren.


De kracht van geur wordt bepaald door de in Nederland geproduceerde Zaluti geursystemen en door de hoge kwaliteitsgeuren uit Grasse, Frankrijk. Het Experience Center biedt ons de mogelijkheid om klanten een inzicht te geven in het tot stand komen van de systemen, tot onze expertise over de verschillende toepassingen van geur. 

Het Experience Center biedt een unieke ervaring met geurbeleving en de geursystemen erachter"

 

AllSens biedt 5 jaar standaard fabrieksgarantie op de geursystemen. Door het Experience Center kunnen wij al onze systemen tonen en uitleggen hoe deze 5 jaar garantie tot stand komt. Daarnaast hebben wij diverse geursystemen voor iedere situatie. Van grond-, wand- en inbouwmodellen tot geursystemen voor in luchtbehandelingskanalen.

Of u nu vanuit een retailomgeving of vanuit een zorginstelling bij ons op bezoek komt, wij bieden voor iedere branche diverse geuren. De geuren voldoen aan alle Europese wet- en regelgeving (IFRA, CLP en REACH) en kunnen in het Experience Center uitleg geven over welke geur het beste bij uw situatie zou passen. 

Bent u van plan om geurbeleving toe te passen binnen uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak bij u op locatie of bij ons in het Experience Center in Oosterhout.

U bent van harte welkom!