support

Kan ik u helpen?

WIJ BELOVEN Reactietijd: 08:00
Op tijd: 98% BEREIKBAAR OP
Maandag:08:30 – 17:00
Dinsdag:08:30 – 17:00
Woensdag:08:30 – 17:00
Donderdag:08:30 – 17:00
Vrijdag:08:30 – 17:00
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten
AllSens Contact E-mail Info Menu

One drop of fragrance changes everything

Experience the Difference

Onze geuren laten u de expertise en kwaliteit ervaren van de parfumeurs die deze uitzonderlijke aroma's hebben ontwikkeld. Gemaakt van alleen de allerhoogste kwaliteit grondstoffen en op traditionele wijze samengesteld zoals dit al eeuwen gebeurd in Grasse. Alle aroma’s voldoen aan de meest recente Europese IFRA, CLP en REACH wet- en regelgeving.

100days

100 Days of joy

Zaluti aroma’s zijn complexe geuren gemaakt met alleen de beste grondstoffen. Door de hoog geconcentreerde geuren en onze geavanceerde micro diffusie techniek hebben wij zeer duurzame geuren met een economisch verbruik. De gemiddelde levensduur van een fles van 200 ml is 100 dagen.

The Raw materials

De parfumeurs van Zaluti selecteren zeer zorgvuldig de grondstoffen waarmee de aroma's gecomponeerd worden. Dit proces is onderhevig aan kwaliteitscontroles vanaf de selectie, tot het moment dat de geur gebotteld wordt.

the-raw-materials

Grasse the cradle of perfume

In het hart van de Provence ligt Grasse. Tussen de velden met rozen, jasmijn en de sinaasappelbomen is parfum geboren. De originele parfum meester hebben van Grasse het middelpunt van geuren gemaakt.