Neem contact op    +31(0) 162 74 40 47

Air: 2 Geurapparaat

Het innovatieve geurapparaat Air: 2,
is een duurzaam en krachtig model voor optimale geurbeleving

Zaluti Geurapparaat

Het geurapparaat van Zaluti is gericht op functionaliteit en ontwerp. Ondanks de compacte afmetingen, is een Zaluti geurapparaat in staat om grote ruimtes te voorzien van hoogstaande geuren. Daarbij is oog voor Dutch Design niet verloren gegaan.

Door microdiffusie technologie en de veelzijdige toepasbaarheid, is een geurapparaat geschikt voor iedere denkbare ruimte.

AIR:7

Elegant & Verfijnd

Topkwaliteit en klasse, dat is het geurapparaat Zaluti Air: 7. De onderdelen zijn geselecteerd op basis van kwaliteit en het ontwerp is een lust voor het oog in iedere ruimte. Lees meer over de Zaluti Air:7 →

AIR:1

Slim & Innovatief

Het Zaluti Air: 1 geurapparaat is ons compacte, maar veelzijdige model. De vele kleurstellingen maken dit een krachtige en effectieve allrounder. Lees meer over de Zaluti Air:1 →

AIR:10

HVAC/Airco

Het Zaluti Air: 10 geurapparaat werkt optimaal in grote ruimtes. Dit model wordt veelvuldig aangesloten op bestaande luchtbehandelingskanalen om geurbeleving in diverse gescheiden ruimtes te verspreiden. Lees meer over de Zaluti Air:10 →

AIR:3

Modular & Compact

Het geurapparaat voor meerdere kleine ruimtes is ons Zaluti Air: 3 model. Het geurapparaat bevat twee modules die onafhankelijk van elkaar geur kunnen verspreiden. Lees meer over de Zaluti Air:3 →

Geurapparaat

1. Vakmanschap

De combinatie van materialen en vakmanschap zorgt voor een hoogwaardig geurapparaat met standaard 5 jaar fabrieksgarantie.

Geurapparaat

2. Design

Elk model geurapparaat is een uniek ontwerp geurapparaat. Hierdoor is de geurbeleving niet alleen een lust voor de neus, maar ook voor het oog.

Geurapparaat

3. Oplossing

Voor iedere ruimte biedt AllSens een oplossing. Elk geurapparaat bevat kenmerken die voor bepaalde type ruimtes ontworpen zijn. Zo voorzien wij kleine ruimtes tot complete gebouwen van geurbeleving.

De informatie op deze website is met grote zorg samengesteld maar toch kunnen er onjuistheden / onvolkomenheden in voorkomen. AllSens BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de informatie op deze website.