support

Kan ik u helpen?

WIJ BELOVEN Reactietijd: 08:00
Op tijd: 98% BEREIKBAAR OP
Maandag:08:30 – 17:00
Dinsdag:08:30 – 17:00
Woensdag:08:30 – 17:00
Donderdag:08:30 – 17:00
Vrijdag:08:30 – 17:00
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten
AllSens Contact E-mail Info Menu

Geurneutralisatie

Om onaangename geuren te neutraliseren en om de geurbeleving te optimaliseren

Geuroverlast

De expertise van AllSens wordt vaak ingeroepen als het gaat om een geurprobleem. Zo kunnen geuren in oude panden, toiletten, parkeergarages en zorginstellingen als onaangenaam ervaren worden. Met speciale geuren en efficiënte geursystemen verhelpt AllSens het probleem.

Geurneutralisatie

Sommige geuren in ons assortiment zijn zo specifiek samengesteld, dat deze stank volledig kunnen neutraliseren. Onze geurmoleculen omkapselen de stankmoleculen. Vervolgens wordt geuroverlast omgezet in een aangename geurbeleving.

Geurcompositie 714

Zo is compositie 714 speciaal ontwikkeld voor geurneutralisatie. Toonaangevende parfumeurs uit Grasse hebben jaren aan ervaring en onderzoek gebruikt om deze compositie samen te stellen. Aan de hand van testscenario’s in diverse laboratoria is het neutraliserend effect onderzocht en vastgesteld.

Flower Plant

Toepassingen

1

Afdelingen PG, behandelruimtes, wachtkamers en entrees voorzien wij van neutraliserende en aangename geuren.

2

Parkeergarages waar het muf ruikt of waar overlast is door rook en urinelucht worden geoptimaliseerd. Dit verhoogd de reinheids- en veiligheidsperceptie van bezoekers.

3

Toiletten zijn vaak ruimtes waar een geurprobleem heerst. AllSens biedt speciale toiletoplossingen om efficiënt overlast te neutraliseren en schoonmaakkosten te verminderen.

4

Oudere panden kunnen last hebben van een muffe geur en geur uit het rioolsysteem. Door AllSens wordt niet alleen het probleem opgelost, maar wordt ook een unieke geurbeleving gerealiseerd.