Maak uw vakantiegevoel compleet met de tijdelijke en aantrekkelijke summer-deal

Neem contact op +31(0) 162 74 40 47

Summer Deal

Geniet deze zomer van onze heerlijke zomerse geuren met deze tijdelijke actie! Iedereen kent dat vakantiegevoel en de herinnering van geur die daarbij hoort. De geur van het strand, de zee, het tropische fruit en de prachtige bloemen.

Juist in de zomer kan iedereen dat vakantiegevoel gebruiken. Onze speciale Zaluti Air: 1 Promo is nu extra aantrekkelijk geprijsd! De actie is inclusief drie keer 50ml geuren naar keuze, om uw zomerstemming en die van uw klanten helemaal compleet te maken. De bijgeleverde geuren zijn goed voor minimaal drie maanden zomerse geurbeleving!

Zaluti Air: 1 Promo, tot 250m2

Verkrijgbaar in groen, wit, blauw, antraciet en rood

De Zaluti Air: 1 Promo is een onderhoudsvrij en in Nederland geproduceerd geursysteem met 5 jaar garantie. Creëer een optimale geurbeleving tot 250 m2. Het systeem is verkrijgbaar in alle getoonde kleuren. Verspreid de geur van de Siciliaanse stranden door uw ruimte met deze Summer Deal! Lees meer over de Air: 1 →

De geur van vakantie

Laat u inspireren door onze geuren, die op traditionele wijze zijn samengesteld in Grasse, de parfum hoofdstad van de wereld. Haal de vakantie naar u toe en geniet van citrus, jasmijn, kokos en andere zomerse geuren met deze Summer Deal! Volledige geur collectie →

Ja, ik wil graag meer informatie over de Summer Deal! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Wij wensen u een prettige dag.
Met vriendelijke groet,
Het AllSens Team

De informatie op deze website is met grote zorg samengesteld maar toch kunnen er onjuistheden / onvolkomenheden in voorkomen. AllSens BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de informatie op deze website.